| JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Iluvathar Guild Member
Poeet p?íspivku : 63 Registration date : 04. 04. 07
| Předmět: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Sat Jul 21, 2007 11:01 am | |
| JUCHUUUUUUUUUU vzhledem k tomu, ze v jsem v Anglii koupil WoW jen za 7liber a BC jen za 20liber!!! tak jdu na OFIK!!!!!!!!!! RADUJMEEE SEEEEE, avska, ma to jeden hacek, obcas vas budu chodit obtezovat , takze Dissiiii, jdu za tebou!!!! A nejen za Dissem, ale i za ostatnimi, kteri jdou na ofik!!!! OFIK FOREVER!!! ...........btw, to se ale rychle meni nazor, kdyz se levne nakoupi co?? :D | |
|
| |
Teyras Admin
Poeet p?íspivku : 78 Age : 31 Registration date : 23. 03. 07
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Sat Jul 21, 2007 11:05 am | |
| Hele, Drimi, uvědom si, že ty nejdeš na ofík, nejdeš na ofík, nejdeš na ofík *znovu rozhýbává kyvadýlko co se už přestalo kejvat * | |
|
| |
Kubek
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 10. 06. 07
| Předmět: TAK UMRI Sat Jul 21, 2007 6:11 pm | |
| | |
|
| |
Teyras Admin
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Sat Jul 21, 2007 9:48 pm | |
| BTW ofík smrdíííí!! Choď tam jen vobčas, když tě nasere ňáký GM, a jinak hraj tady ne? Jako, mezi náma, kdyby trochu upravili ten platební systém, nejlíp tak aby to bylo na bázi kreditu tak bych tam šel... Ale pochop že takhle už bude celý BH fakt na hovno... | |
|
| |
Iluvathar Guild Member
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Sun Jul 22, 2007 4:57 pm | |
| No, mrzi me to samozrejme ze odchazim na ofik od vas, ale pevne verim ze si v poho poradite, vzdyt tedka jste(jeste vlastne jsme) jeste mnohem lepsi guilda, po tom spojeni s DSC. Za to chci velmi poblahoprat Kardimu a ostatnim, kteri se na tom podileli!!! Ale prominte, kdo byste to nekoupil za takovy prachy?? Jinak nevidim duvod proc byste tam nesli i ostatni!!!! Vzdyt Je tam taky BH.......jo a nemyslim si, ze beze me bude BH na PK na hovno..........BTW omluvte ze mluvim trosku mimo, pred chvili jsem se probudil | |
|
| |
Teyras Admin
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Sun Jul 22, 2007 11:56 pm | |
| hh, hele, v BH uz z puvodnich neni aktivne skoro nikdo... snad se to casem o neco zlepsi, ale obcas se zaskoc podivat.. a to platí i pro disse | |
|
| |
Rettaniell
Poeet p?íspivku : 4 Age : 32 Registration date : 21. 04. 07
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Mon Jul 23, 2007 9:54 am | |
| | |
|
| |
Iluvathar Guild Member
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Fri Jul 27, 2007 4:46 pm | |
| | |
|
| |
Kardian Admin
Poeet p?íspivku : 96 Age : 33 Registration date : 24. 03. 07
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Sat Jul 28, 2007 11:47 pm | |
| Dělejte jak myslíte. Ofík je za zbytečné peníze, které se dají utratil lépe. Co se mě týče, tak na ofík nikdy nepůjdu (mám to v hlavě v pořádku a mnohem radši si za ty prachy něco koupím). Však vám ty prachy jednou dojdou. | |
|
| |
Dissector Admin
Poeet p?íspivku : 108 Registration date : 26. 03. 07
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Sun Jul 29, 2007 1:04 pm | |
| - Kardian napsal:
- Dělejte jak myslíte. Ofík je za zbytečné peníze, které se dají utratil lépe. Co se mě týče, tak na ofík nikdy nepůjdu (mám to v hlavě v pořádku a mnohem radši si za ty prachy něco koupím). Však vám ty prachy jednou dojdou.
Kdybych se kvůli ofíku musel omezovat,tak tam taky nelezu,ale když to z 90% platí brácha,tak by bylo zase proti zdravýmu rozumu to nevyužít,ne? A když by nebyly peníze,tak se to jednoduše třeba měsíc nebo 2 nezaplatí,no...počítam s tím | |
|
| |
Kardian Admin
Poeet p?íspivku : 96 Age : 33 Registration date : 24. 03. 07
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU Tue Jul 31, 2007 11:07 am | |
| Tak jinak. Spočítej si peníze, které využiješ na placení WoWu za rok a uvidíš, že platit za hru měsíčně (nebo dvouměsíčně) je B.L.B.O.S.T.!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU | |
| |
|
| |
| JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU | |
|