| Výlet do Orgrimmaru | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Dissector Admin
Poeet p?íspivku : 108 Registration date : 26. 03. 07
| Předmět: Výlet do Orgrimmaru Mon Apr 02, 2007 3:12 pm | |
| Ve středu v 20:00 vyrážíme do Orgrimmaru. Místo srazu se domluví v Guild Chatu,ale počítám že to bude v Ratchetu. Pokud máte známého v jiné guildě,který by měl také zájem jít,tak klidně může. | |
|
| |
Teyras Admin
Poeet p?íspivku : 78 Age : 31 Registration date : 23. 03. 07
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Mon Apr 02, 2007 4:58 pm | |
| Myslíš že tam na 38ce budu něco platnej? | |
|
| |
Kardian Admin
Poeet p?íspivku : 96 Age : 33 Registration date : 24. 03. 07
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Mon Apr 02, 2007 5:35 pm | |
| | |
|
| |
Thang Traitor
Poeet p?íspivku : 15 Registration date : 24. 03. 07
| |
| |
Teyras Admin
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Tue Apr 03, 2007 12:12 pm | |
| A uděláme screen jak sedíme Thrallovi na křesle :-D Pokud nás ty lagy nepovražděj... | |
|
| |
Dissector Admin
| Předmět: Videjko Tue Apr 03, 2007 4:04 pm | |
| Tož právě o to mi jde :D:D Před samotnou bitvou bych udělal pár záběrů jak pochodujeme vstříc Orgrimmaru jako jedna armáda (k tomu bych potreboval poslusnost a aby dotycni,co tam budou nedelali blbosti) Bitku samotnou bych pak natacel uz bez priprav,ono se v Orgrimmaru dá blbě říct "teď se nastupte a až řeknu tak zasalutujte" Z toho bych pak zase sesmolil nějaké video. | |
|
| |
Kardian Admin
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Tue Apr 03, 2007 7:52 pm | |
| Zajimavy napad. Jen nechapu jak chces hrat a tocit zaroven abys tam nemel interface... ale necham se prekvapit | |
|
| |
Dissector Admin
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Tue Apr 03, 2007 8:10 pm | |
| Ty první záběry toho shromáždění a pochodu k nepříteli budou bez Interfacu,ale PVP bitku už budu muset točit nejpíš s ním (ale neva,hodně PVP videí je i s Interfacem,skoukněte třeba Grimovo videa (Best Rogue na světě)) | |
|
| |
Dissector Admin
| Předmět: Bitva dobojována Thu Apr 05, 2007 12:05 pm | |
| Takže díky neznámému ********,kterej nás prásknul jsme Orgrimmar neovládli Na druhou stranu bitku v Crossu jsme vyhráli (než se ukázal jeden nejmenovaný mág), a u Campu Taurajo už to taky nebylo nejlepší (i když chvíli dostávali). Celou akci můžeme shrnout tak,že kdyby neměli Synta,tak by to možná vypadalo trošku jinak Jinak chci poděkovat všem,co se zúčastnili (Kardi,Teyras a hafo dalších...), ještě bych rád poděkoval všem,co statečně bojovali po našem boku a nejsou z BH (například Amidiina gilda mě mile překvapila). Dále mám chuť být sprostej na Královskou Elitu a Pythoona (Generál,kterej po 15 minutách skončí je u mě srab).Vlastně žádnej z nich tam nebyl až do konce Nakonec bych rád dodal,že doufám že jsme vás jako Generál nezklamal a že si to někdy zopakujeme | |
|
| |
Thang Traitor
Poeet p?íspivku : 15 Registration date : 24. 03. 07
| |
| |
Teyras Admin
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Fri Apr 06, 2007 11:33 pm | |
| jj, bylo to oukej... bez Slinťáka by si doteď lízali rány... v crossu bysme vybili i spawny :-D Ale řekl bych úspěch... udělal jsem tam od nuly do 20% progressu na corporala a zabil hafo borgů :-D | |
|
| |
Kardian Admin
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Sat Apr 07, 2007 4:36 pm | |
| Me se to taky libilo a v tomhle smyslu se tesim na 60 lvl (uz mi nebude vadit cas,ktery se ztratil honorovanim misto expenim). Jen se omlouvam za 2 dishonory ktere se masi zpusobil ja, kdyz jsem dal plosnaka . Jeste bych chtel "vzdat hold" Syntovi, pac takove borce sem na wowu jeste nepotkal. Jestli jsem pro zopakovani? SURE!!! Bude to parba | |
|
| |
Dissector Admin
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Sat Apr 07, 2007 6:00 pm | |
| Bitva byla parádní,už se moc těším,až to zopáknem Synto si potlesk zaslouží úplně bez debat :D:D Všimli jste si,že nejednou na nás (i když nás bylo nesrovnatelně víc) vylítl klidně i sám? Troufl si něco takovýho Jaykay? Ne,ten by si bez Kaze,Iceeho,Gora a některých JFASK (-"Jeden Frostbolt A Jsou Kaput") netroufl | |
|
| |
Teyras Admin
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Sat Apr 07, 2007 10:17 pm | |
| To protože JayKay je hormada páchnoucích chlupů... A taky srab... Když nemá za zádama padesát kamarádíčků, netroufne si na nic... | |
|
| |
Kardian Admin
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru Sun Apr 08, 2007 2:24 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výlet do Orgrimmaru | |
| |
|