| Dotaz | |
|
|
Mohu se vrátit? (Diss) | Můžeš | | 100% | [ 3 ] | Je mi to fuk... | | 0% | [ 0 ] | Mazej pryč!!! | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 3 | | Poll closed |
|
Autor | Zpráva |
---|
Dissector Admin
Poeet p?íspivku : 108 Registration date : 26. 03. 07
| Předmět: Dotaz Mon Mar 26, 2007 4:08 pm | |
| Vracím se na Klendathu a mám v plánu pomoci Vám rozvinout BH, aby jsme se mohli znovu považovat za největší a jednu z nejlepších Guild na PK. | |
|
| |
Kardian Admin
Poeet p?íspivku : 96 Age : 33 Registration date : 24. 03. 07
| Předmět: Re: Dotaz Mon Mar 26, 2007 5:23 pm | |
| SURE ze se muzes vratit!!! Dissi nic lepsiho jsi ani rict nemoh . Jen doufám, ze neprovokujes, jak to mas ve zvyku. Jen mam jednu podminku: NO SIGNS OF NEEX IN BH!! Zkuste nekdo dat "Mazej pryc!!" a pocitite hnev svetla! | |
|
| |
Dissector Admin
| Předmět: OuKej :D:D:D Mon Mar 26, 2007 6:55 pm | |
| Dobře,pokusím se vzít zpět co nejvíc lidí,s kterýma máme dobrý zkušenosti (Kubka už jsem získal zpět,na dalších pracuju,např. bych zpět rád vzal Skodise,Julku, Rikiho... ale mám pocit že chtít nebudou ) A prosil bych povýšení na nějaký vyšší rank,jako Adept nemůžu případné navrátilce vzít zpět (levely naženu zpět,to nebojte ) (P.S. - Máš suprovej portrét,kde jsi to sehnal? ) | |
|
| |
Kardian Admin
Poeet p?íspivku : 96 Age : 33 Registration date : 24. 03. 07
| Předmět: Salud Dissi :-)) Mon Mar 26, 2007 7:16 pm | |
| - Dissector napsal:
- Dobře,pokusím se vzít zpět co nejvíc lidí,s kterýma máme dobrý zkušenosti
(Kubka už jsem získal zpět,na dalších pracuju,např. bych zpět rád vzal Skodise,Julku, Rikiho... ale mám pocit že chtít nebudou )
A prosil bych povýšení na nějaký vyšší rank,jako Adept nemůžu případné navrátilce vzít zpět (levely naženu zpět,to nebojte )
(P.S. - Máš suprovej portrét,kde jsi to sehnal? ) Takze poporade. Myslim ze Rikiho a Julku urcite zpatky nedostanem. Skodis by se mozna dal premluvit ale je trochu vazany na Julku takze nvm nvm... Povysim te okamzite, jakmile se dostanu na wow a jestli budes chtit, bude s tebe i GuM jako za starych casu . Tajemstvi portretu: urcite jste uz ve wowu potkali ducha zenske (treba ve Westfallu v kostele, nebo Highborny v Azshare a Winterspringu) tak kamerou zajedete tomu duchovi pod sukni , kde ma takovou zari a vyfotite se . Jediny problem mozna bude odstranit napis oznaceneho ducha, ale to jde snadno treba v Zoner Photo Studio . Jeste je dobre v pomeru barev pridat cervene, pac je tam hodne modre, ale s tim uz jsi poradite sami . | |
|
| |
Dissector Admin
| |
| |
Teyras Admin
Poeet p?íspivku : 78 Age : 31 Registration date : 23. 03. 07
| Předmět: Re: Dotaz Wed Mar 28, 2007 2:07 pm | |
| Super, u nás bych tě uvítal padesáti salvami a plným báglem ohňostrojů! Kdyby mi nekleklo PC :-D Tím bych se zároveň rád omluvil z páteční schůze, pravděpodobně se tam nedostanu, ale možná přijdu... podle toho kolik toho budu muset předělávat... Ale to jediné co k tvému návratu můžu říct je !!!SOUHLAS!!! | |
|
| |
Thang Traitor
Poeet p?íspivku : 15 Registration date : 24. 03. 07
| Předmět: Re: Dotaz Wed Mar 28, 2007 2:16 pm | |
| | |
|
| |
Dissector Admin
| Předmět: Re: Dotaz Thu Mar 29, 2007 1:44 pm | |
| Tak tedy doufám že nás tam bude no nejvíc :D:D S návratem to myslim vážně,akorát to získávání levelů zpět je na nic... Ale už mám 13 a jedu dál | |
|
| |
Dissector Admin
| Předmět: Re: Dotaz Tue May 08, 2007 11:18 pm | |
| Podoplním - Postava byla obnovena,druidík smazán,dál už to všichni znáte -CLOSED- | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Dotaz | |
| |
|
| |
| Dotaz | |
|